Opleiding tot Hypnose Master Oncologie:

Bij de begeleiding van mensen bij wie is vastgesteld dat ze de ziekte kanker hebben of hebben gehad en hun naasten is het niet alleen belangrijk dat je kennis hebt met betrekking tot de ziekte zelf, het ontstaan ervan en algemene risicofactoren, het verschil tussen benigne en maligne tumoren, solide en niet-solide kanker, metastasering, diagnostiek, stadiëring en reguliere onderzoeks- en behandelmethoden. Als échte Master heb je je ook gespecialiseerd in alles wat met stress te maken heeft.

Daarbij heb je technieken in huis waarmee je je cliënt kunt leren hoe hij/zij zijn/haar stresssysteem uit kan zetten. Het hebben van een ziekte als kanker brengt immers stress met zich mee. Daarbij vragen reguliere behandelingen nogal wat van iemand. Niet alleen fysiek, ook mentaal en emotioneel.

Ook nadat iemand hersteld is verklaard kan hij/zij last blijven houden van vervelende klachten. Wanneer klachten langere tijd aanhouden staat niet alleen iemands stresssysteem volcontinue aan, iemand levert ook in op zijn/haar veerkracht. Dit geldt ontegenzeggelijk ook voor mensen bij wie is vastgesteld dat ze de ziekte kanker hebben of hebben gehad.

Om in aanmerking te komen voor het certificaat Hypnose Master Oncologie heb je de volgende Masterclasses gevolgd:

  • Oncologie (2 dagen).

  • Hartcoherentie (2 dagen).

  • Stress bezien door de brillen van de Westerse, de Chinese én Indiase geneeskunde (2 dagen).


Meer informatie over de inhoud van deze Masterclasses en het lesprogramma vind je onder de onderstaande knoppen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding tot Hypnose Master Oncologie is uitermate geschikt voor hypnotherapeuten, psychologen, coaches, counselors, NLP Practitioners, artsen en psychosociaal hulpverleners die zich willen specialiseren in de begeleiding van mensen bij wie is vastgesteld dat ze de ziekte kanker hebben of hebben gehad en niet te vergeten hun naasten.

Om aan deze opleiding deel te kunnen nemen is het hebben van ervaring met (directe) hypnose een voorwaarde. Ben je nog studerende? Dan is het een must dat je je cliënt naar Somnambulisme (een diepe trance) kunt begeleiden én dat je kunt werken met ideomotorische (vinger)signalen.


Aanmelding, kosten en betaling:

Je kunt je uitsluitend schriftelijk voor de opleiding aanmelden. Om het je gemakkelijk te maken vind je onder de onderstaande knop een inschrijfformulier. Na ontvangst zal ik je inschrijving zo spoedig mogelijk, op volgorde van binnenkomst, in behandeling nemen. Nadat ik je aanmelding heb verwerkt, stuur ik je per e-mail een factuur.

De drie voor het certificaat verplichte Masterclasses zijn in willekeurige volgorde te volgen en staan in 2022 meerdere keren op de agenda.

De kosten voor de opleiding tot Hypnose Master Oncologie bedragen € 1.397,-. Je profiteert hiermee van een aantrekkelijke korting. Meld je je afzonderlijk voor de drie verplichte Masterclasses aan? Ook dan ontvang je na afronding ervan het certificaat Hypnose Master Oncologie, je profiteert echter niet van het financiële voordeel.

De opleidingskosten zijn inclusief koffie, thee en versnaperingen en exclusief lunches. De bijbehorende documenten met daarin de sheets die tijdens de lesdagen zijn gebruikt ontvang je meteen na afronding van een Masterclass.


Accreditatie:

De opleiding tot Hypnose Master Oncologie is door GAT Register Opleidingen (GRO) Hbo-conform geaccrediteerd en wordt door de Beroepsverenigingen CAT-collectief en CAT-vergoedbaar erkend als bij- en nascholing. Het totale aantal studiebelanstingsuren (SBU) is 80.Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Auteursrecht/Copyright 2021 Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen