Opleiding tot Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten:

Bij de begeleiding van mensen die geplaagd worden door het Prikkelbare Darm Syndroom of door Functionele Maagklachten is het niet alleen belangrijk dat je kennis hebt met betrekking tot mogelijke oorzaken, klachten en symptomen, rode vlaggen en reguliere onderzoeks- en behandelmethoden. Als échte Master heb je je ook gespecialiseerd in alles wat met stress te maken heeft.

Daarbij heb je technieken in huis waarmee je je cliënt kunt leren hoe hij/zij zijn/haar stresssysteem uit kan zetten (het hebben van een chronische aandoening brengt immers stress met zich mee). Stress is een klachten verergerende en zelfs uitlokkende factor én wanneer klachten langere tijd aanhouden staat niet alleen iemands stresssysteem volcontinue aan, iemand levert ook in op zijn/haar veerkracht. Dit geldt ontegenzeggelijk ook voor mensen met Functionele Maag- en Darmklachten.

Om in aanmerking te komen voor het certificaat Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten heb je de volgende Masterclasses gevolgd:

  • Functionele Maag- en Darmklachten (1 dag).

  • Hartcoherentie (2 dagen).

  • Stress bezien door de brillen van de Westerse, de Chinese én Indiase geneeskunde (2 dagen).


Meer informatie over de inhoud van deze Masterclasses en het lesprogramma vind je onder de onderstaande knoppen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding tot Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten is uitermate geschikt voor hypnotherapeuten, psychologen, coaches, counselors, NLP Practitioners, artsen, psychosociaal hulpverleners en diëtisten die zich willen specialiseren in de begeleiding van mensen met Functionele Maag- en Darmklachten.

Om aan deze opleiding deel te kunnen nemen is het hebben van ervaring met (directe) hypnose een voorwaarde. Ben je nog studerende? Dan is het een must dat je je cliënt naar Somnambulisme (een diepe trance) kunt begeleiden én dat je kunt werken met ideomotorische (vinger)signalen.


Aanmelding, kosten en betaling:

Je kunt je uitsluitend schriftelijk voor de opleiding aanmelden. Om het je gemakkelijk te maken vind je onder de onderstaande knop een inschrijfformulier. Na ontvangst zal ik je inschrijving zo spoedig mogelijk, op volgorde van binnenkomst, in behandeling nemen. Nadat ik je aanmelding heb verwerkt, stuur ik je per e-mail een factuur.

De drie voor het certificaat verplichte Masterclasses zijn in willekeurige volgorde te volgen en staan in 2022 meerdere keren op de agenda.

De kosten voor de opleiding tot Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten bedragen € 1.247,-. Je profiteert hiermee van een aantrekkelijke korting. Meld je je afzonderlijk voor de drie verplichte Masterclasses aan? Ook dan ontvang je na afronding ervan het certificaat Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten, je profiteert echter niet van het financiële voordeel.

De opleidingskosten zijn inclusief koffie, thee en versnaperingen en exclusief lunches. De bijbehorende syllabi ontvang je meteen na afronding van een Masterclass.


Accreditatie:

De opleiding tot Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten is door GAT Register Opleidingen (GRO) Hbo-conform geaccrediteerd en wordt door de Beroepsverenigingen CAT-collectief en CAT-vergoedbaar erkend als bij- en nascholing. Het totale aantal studiebelanstingsuren (SBU) is 64.


Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Auteursrecht/Copyright 2021 Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen