Opleiding tot Hypnose Master Stressreductie:


Bij de begeleiding van mensen die last hebben van (chronische) stress en aan stress gerelateerde klachten is het niet alleen belangrijk dat je kennis hebt met betrekking tot stresssymptomen, predisposities om oververmoeid, overspannen of burned-out te raken, ontregeling van het autonome zenuwstelsel en de (soms desastreuze) gevolgen ervan en hypnotherapeutische interventies.

Als échte Master heb je ook technieken in huis waarmee je je cliënt niet alleen kunt leren hoe hij/zij zijn/haar stresssysteem uit kan zetten, het opbouwen van veerkracht is ook een onmisbaar component in je begeleiding.

Om in aanmerking te komen voor het certificaat Hypnose Master Stressreductie heb je de volgende Masterclasses gevolgd:

  • Stress bezien door de brillen van de Westerse, de Chinese én Indiase geneeskunde (2 dagen).
  • Hartcoherentie (2 dagen).


Meer informatie over de inhoud van deze Masterclasses en het lesprogramma vind je onder de onderstaande knoppen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding tot Hypnose Master Stressreductie is uitermate geschikt voor hypnotherapeuten, psychologen, coaches, counselors, NLP Practitioners, artsen en psychosociaal hulpverleners die zich willen specialiseren in de begeleiding van mensen met (chronische) stress en alle aan stress gerelateerde klachten.

Om aan deze opleiding deel te kunnen nemen is het hebben van ervaring met (directe) hypnose een voorwaarde. Ben je nog studerende? Dan is het een must dat je je cliënt naar Somnambulisme (een diepe trance) kunt begeleiden én dat je kunt werken met ideomotorische (vinger)signalen.


Aanmelding, kosten en betaling:

Je kunt je uitsluitend schriftelijk voor de opleiding aanmelden. Om het je gemakkelijk te maken vind je onder de onderstaande knop een inschrijfformulier. Na ontvangst zal ik je inschrijving zo spoedig mogelijk, op volgorde van binnenkomst, in behandeling nemen. Nadat ik je aanmelding heb verwerkt, stuur ik je per e-mail een factuur.

De twee voor het certificaat verplichte Masterclasses zijn in willekeurige volgorde te volgen en staan in 2022 meerdere keren op de agenda.

De kosten voor de opleiding tot Hypnose Master Stessreductie bedragen € 927,-. Je profiteert hiermee van een aantrekkelijke korting. Meld je je afzonderlijk voor de twee verplichte Masterclasses aan? Ook dan ontvang je na afronding ervan het certificaat Hypnose Master Stressreductie, je profiteert echter niet van het financiële voordeel.

De opleidingskosten zijn inclusief koffie, thee en versnaperingen en exclusief lunches. De bijbehorende syllabi ontvang je meteen na afronding van een Masterclass.


Accreditatie:

De opleiding tot Hypnose Master Stressreductie is door GAT Register Opleidingen (GRO) Hbo-conform geaccrediteerd en wordt door de Beroepsverenigingen CAT-collectief en CAT-vergoedbaar erkend als bij- en nascholing. Het totale aantal studiebelanstingsuren (SBU) is 48.Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Auteursrecht/Copyright 2021 Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen