Opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut:

Zoals gezegd ben ik naast mijn werk binnen Onder Hypnose Opleidingen als docent gelieerd aan het toonaangevende opleidingsinstituut HypnoWorld Opleidingen uit Boxmeer. Ik verzorg de lessen van de vier modules van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut die in het Noorden van het land worden geven.

Tijdens de opleiding bouw je – niet alleen in theorie maar ook door hele leuke praktijkoefeningen – aan een gedegen fundament. Een raamwerk. Dit raamwerk geeft je houvast als je hypnosesessies binnen jouw praktijk gaat geven. Je kunt er dan op vertrouwen dat een hypnosesessie goed verloopt.

Gelukkig is dit fundament niet statisch. Er is volop ruimte voor je eigen creativiteit. Dit maakt voor mij – naast de goeie resultaten die je met een beperkt aantal sessies kunt bereiken – dat ik iedere keer met veel plezier hypnose als therapievorm inzet.

Werk jij met mensen, wil je hypnotherapie in je huidige werk integreren of in de (nabije) toekomst een eigen praktijk voor hypnotherapie starten? Dan is de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut niet alleen een excelente keus, na afronding van de module Advanced Hypnosetechnieken (module 2) is je kennisniveau dusdanig dat je (als je ook praktijkervaring hebt opgedaan) prima aansluiting vindt bij de opleidingen en masterclasses van Onder Hypnose.

Alles wat je over de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut wilt weten is te vinden onder de onderstaande knop.


Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Auteursrecht/Copyright 2021 Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen