Opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut:

Zoals gezegd ben ik naast mijn werk binnen Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen als docent gelieerd aan het toonaangevende opleidingsinstituut HypnoWorld Opleidingen uit Boxmeer. Ik verzorg de lessen van de vier modules van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut die in het Noorden van het land worden geven.

Tijdens de opleiding bouw je – niet alleen in theorie maar ook door hele leuke praktijkoefeningen – aan een gedegen fundament. Een raamwerk. Dit raamwerk geeft je houvast als je hypnosesessies binnen jouw praktijk gaat geven. Je kunt er dan op vertrouwen dat een hypnosesessie goed verloopt.

Gelukkig is dit fundament niet statisch. Er is volop ruimte voor je eigen creativiteit. Dit maakt voor mij – naast de goeie resultaten die je met een beperkt aantal sessies kunt bereiken – dat ik iedere keer met veel plezier hypnose als therapievorm inzet.

Werk jij met mensen, wil je hypnotherapie in je huidige werk integreren of in de (nabije) toekomst een eigen praktijk voor hypnotherapie starten? Dan is de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut niet alleen een excelente keus, na afronding van de module Advanced Hypnosetechnieken (module 2) is je kennisniveau dusdanig dat je (als je ook praktijkervaring hebt opgedaan) prima aansluiting vindt bij de opleidingen en masterclasses van Onder Hypnose.  

Alles wat je over de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut wilt weten is te vinden onder de onderstaande knop.


Wil je voordat je je inschrijft voor Module 1 eerst beter oriënteren? Schrijf je dan in voor de HypnoExperiece van HypnoWorld. Tijdens deze kortdurende instapcursus geven we je een kijkje in de keuken en na afloop weet je niet alleen wat hypnose is en hoe het voelt om in hypnose te zijn, je kunt het in een eenvoudige vorm ook toepassen. Niet alleen op jezelf, ook op anderen.

HypnoExperience is een ideale kennismaking en start voor iedereen die ambitie heeft om als (zelfstandig gevestigd) hypnotherapeut aan de slag te gaan.

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Klik dan voor meer informatie op de onderstaande knop.


Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Auteursrecht/Copyright 2021 Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen