Opleidingen:

Wil jij je niet alleen specialiseren in een bepaalde aandoening maar je ook onderscheiden van je collega therapeuten? Dan heb je met de opleidingen van Onder Hypnose een parel in handen waarmee je écht het verschil gaat maken.

Je kunt kiezen voor de opleiding Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten, Hypnose Master Oncologie, Hypnose Master Stressreductie of volg ze allemaal.

Meer informatie over de opzet en de inhoud van de opleidingen vind je onder de onderstaande knoppen.

Janine Alting, Directeur en Hoofddocent van Onder Hypnose OMT, is ook als docent gelieerd aan het toonaangevende opleidingsinstituut HypnoWorld uit Boxmeer. Ze verzorgt de lessen van de vier modules van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut die in het Noorden van het land worden geven.

Na afronding van de Module Advanced Hypnosetechnieken is je kennisniveau dusdanig dat je - als je ook praktijkervaring hebt opgedaan - prima aansluiting vindt bij de Opleidingen en Masterclasses van Onder Hypnose OMT.  

Alles wat je over de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut wilt weten is te vinden onder de onderstaande knop.

Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Auteursrecht/Copyright 2021 Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen