Opleidingen Onder Hypnose:

Wil jij je niet alleen specialiseren in een bepaalde aandoening maar je ook onderscheiden van je collega therapeuten? Dan heb je met de door GAT Register Opleidingen (GRO) Hbo-geaccrediteerde opleidingen van Onder Hypnose een parel in handen waarmee je écht het verschil gaat maken.

Je kunt kiezen voor de opleiding Hypnose Master Functionele Maag- en Darmklachten, Hypnose Master Oncologie en Hypnose Master Stressreductie of volg ze allemaal.

Meer informatie over de opzet en inhoud van de opleidingen vind je onder de onderstaande knoppen.Opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut

Wil je hypnotherapie in je huidige werk integreren of (in de nabije toekomst) een eigen praktijk voor Directe Hypnose starten? Naast mijn werk binnen Onder Hypnose Opleidingen, ben ik ook als docent gelieerd aan het toonaangevende opleidingsinstituut HypnoWorld uit Boxmeer. Het is aan mij de eer de lessen van de vier modules van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut die in het Noorden van het land worden geven te verzorgen.

Na afronding van de Module Advanced Hypnosetechnieken (Module 2) is je kennisniveau dusdanig dat je - als je ook praktijkervaring hebt opgedaan - prima aansluiting vindt bij de opleidingen en masterclasses van Onder Hypnose.

Alles wat je over de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut wilt weten is te vinden onder de onderstaande knop.

Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Auteursrecht/Copyright 2021 Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen